2011. július 29., péntek

Bálint Mátyás: A legjobb 50 profi teniszező - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A legjobb 50 profi teniszezőA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
Ki a valaha volt legnagyobb teniszező a világon, Roger Federer vagy Pete Sampras? Egyesek szerint az ilyen és ehhez hasonló, elméletileg megválaszolhatatlan kérdések véresen komolyan vételéről ismerszik meg az igazi szurkoló. Így vélekedhetnek a kiadó munkatársai is, akik már egy könyvespolcra való A legjobb ötven... című kiadványt állítottak össze. Futballisták és autóversenyzők után most a teniszezőkön van a sor. A kötet az utóbbi negyven év legjobb férfi teniszezőit gyűjti egybe. A kiindulópontot 1968 jelenti, ugyanis ekkortól vehetnek rész a profik is a legjelentősebb ún. Grand Slam tornákon (az Ausztrál és Amerikai Nyílt Bajnokság, Roland Garros, Wimbledon). A kiadó bevett eljárását követve épülnek fel a hosszabb-rövidebb portrék: a főszöveg az elért sikerek és emlékezetes pillanatok fényében vázolja fel a pályaívet, amelyet a legfontosabb számszerűsíthető adatok vezetnek be, illetve egyéb, a margóra elhelyezett érdekességek, valamint találó, frappáns idézetek egészítenek ki. A színes és fekete-fehér fényképekkel gazdagon illusztrált kötetben napjaink sztárjai, valamint a hőskorszak (Rod Laver) és a közelmúlt legjobb játékosai (Björn Borg, John McEnroe, Ivan Lendl, Jimmy Connors vagy Boris Becker) mellett néhány talán kevésbé ismert, de szintén figyelemre méltó, érdekes karriert magukénak tudó teniszezővel is megismerkedhetnek a sportág rajongói. ISBN: 978-963-9974-15-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:55
. Bálint Mátyás: A legjobb 50 profi teniszező - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Fontos