2011. december 27., kedd

A Sakál szinkronos BRUCE WILLIS RICHARD GERE ÚJ DV - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

EREDETI LEMEZ
SZINKRONOS
Tartalom:
Moszkvában az FBI és az orosz hírszerzés összehangolt munkájának köszönhetően sikerül lekapcsolni az orosz maffia egyik kulcsfiguráját. A maffiózó testvére bosszút esküszik és figyelmezteti az FBI-t, hogy aktív közreműködésük az akcióban felér egy hadüzenettel és a válasz nem marad el.
A maffiózó azonnal megbízza a világ egyik legjobb bérgyilkosát, a Sakált egy vezető amerikai politikus meggyilkolásával. A Sakál vérbeli profi. Még egyetlen megbízója sem látta a valódi arcát, még egyetlen áldozatánál nem hibázott. A legmodernebb eszközök bevetésével a lehető legprecízebben hajtja végre a megbízásokat, igaz meg is kéri az árát - jelelegi akciója 70 millió dollárjába kerül az oroszoknak.
Közben az FBI is tudomást szerez arról, hogy a Sakál lecsapni készül. Úgy hiszik, a célpont az FBI igazgatója. Tudják, hogy a Sakállal szemben még nekik sincs esélyük, de azt is tudják, ki lehet méltó ellenfele az arctalan gyilkosnak: Delcan Mulqueen, egykori IRA aktivista, aki börtönbüntetését tölti. Ő ismeri a Sakál módszereit, ő tudja, hogyan gondolkodik egy terrorista.
Mulqueen - akinek az FBI amnesztiát ígér - hajlandó segíteni. Tudja, hogy még neki sincs sok esélye a Sakállal szemben, de beleveti magát a hajszába és versenyt fut az idővel, hogy megtudja, ki is valójában a bérgyilkos… és ki az igazi célpont.
EXTRÁK:
Audiókommentár - a rendező, Miachael Caton-Jones közreműködésével
Werkfilm (így készült)
Előzetes



Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 12:41
. A Sakál szinkronos BRUCE WILLIS RICHARD GERE ÚJ DV - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Fontos